L´assemblea d´ERC Manresa avala la nova executiva encapçalada per Ramon Fontdevila

L’equip està format per una mescla entre dirigents històrics i noves incorporacions. L’assemblea d’ERC Manresa d´aquest dimecres ha reunit prop d´una trentena de militants per escollir la nova executiva de la secció local de Manresa. Els militants van escollir gairebé per unanimitat (només amb un vot en blanc) la candidatura que presentava Ramon Fontdevila.

L´equip que acompanya Fontdevila és una mescla equilibrada entre dirigents històrics del partit i de noves incorporacions. A més de l´experiència del propi Fontdevila, regidor durant 12 anys a l’ajuntament de Manresa, l´equip comptarà amb el suport d´Enric Aloy, Alba Alsina i Josep Huguet. L’objectiu, però, és de fer una transició els propers anys, per tal de rellevar i rejovenir gradualment l’executiva local.

Segons Fontdevila, “ens cal una SL encara més dinàmica, capaç d´arribar arreu de la ciutat. De connectar-hi per tal d´escoltar i opinar, per tal d´anar decidint fins els aspectes més complexos de la gestió pública. Per tal d´empènyer, també, en el camí que estem fent plegats cap a la independència, per sobre dels dubtes o els temors. Per tot això penso també en una Executiva àgil i àmplia, que acompany i ERC en el seu trajecte amb la societat civil més viva de Manresa”.

 

 

La composició de la nova executiva Presidència:

Ramon Fontdevila i Subirana

Secretaria d´Organització: Manel Tàpia i Rius

Secretaria de Finances: Miquel Leon i Pardo

Secretaria d´Imatge i Comunicació: Xavier Olivé i Ramon

Secretaria de Política Municipal: Enric Aloy i Bosch

Secretaria de les Dones: Alba Baltiérrez i Alier

Secretaria d´Entorn i activitats: Josep Heras i Solà

Secretaria de la Gent Gran i Barris: Teresa Sanchez Barrocal

Secretaria de Polítiques Sectorials: David Raluy Salamero

Portaveu del Grup Municipal: Mireia Estefanell Medina

 

Vocals per a l´executiva mensual ampliada:

Alba Alsina Serra

Josep Huguet i Biosca

Joan Lluís Santolària

Jordi Vidal Moncunill

Agraïment a Pere Culell

El punt emotiu de l´assemblea va ser sens dubte l´ovació que es va endur Pere Culell, el cap de llista ara recentment dimitit. Diverses intervencions van reconèixer la feina feta, i van agrair el seu lideratge durant els darrers quatre anys, al qual s´atribueix en bona part els bons resultats de les passades eleccions municipals.

El projecte polític d´Esquerra, va dir Josep Huguet, “és una marató, amb obstacles i relleus. En aquesta marató, sens dubte que serà important el relleu que ha portat aquests anys Pere Culell”.

Sanejats

L´assemblea va començar amb l´aprovació de l´informe polític de Marc Aloy, president de la secció local els dos darrers anys, i de l´informe econòmic del tresorer, Joan Perarnau, que va destacar que el partit té els comptes sanejats i que la darrera campanya electoral es va poder abordar sense necessitat de demanar préstecs ni aportacions especials.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada